Kurzy všeho druhu na jednom místě!

Slevových portálů existuje dnes celá řada. Se slevou koupíte od lístků do kina, přes večeři v restauraci až po hračky a dárkové předměty. Najít ale můžete i speciální nabídky se slevou. Kurzy, ať už jazykové, vzdělávací nebo zážitkové, se slevou zakoupíte na portálu Slevykurzu.cz. A v čem přesně je portál přínosný?

Specifická nabídka služeb

86528033Portál Slevykurzu.cz je zaměřený na jazykové kurzy a další vzdělávání. Neuvidíte zde ovšem masovou nabídku slevových akcí, ve které se často ztratíte. Naleznete zde pečlivě vybírané kurzy a akce, které jinde na jednom místě nenajdete. Inzerují zde jazykové školy a vzdělávací organizace, které nabízejí poslední volná místa v kurzech. Máte tak jistotu, že kurz bude opravdu otevřený a vy se výuky zúčastníte.

Zaměřeno na spokojenost zákazníka

Bojíte se, že naletíte neznámému prodejci a neuvidíte ani kurz ani svoje peníze? Bát se nemusíte! Všechny nabídky jsou dopředu prověřovány a vyřizovány s maximální pečlivostí se zaměřením na spokojenost zákazníka. Celý prodej se řídí jasnými obchodními podmínkami s garancí vrácení peněz. Spokojenost zákazníka je zde na prvním místě a vždy se vám provozovatelé portálu Slevykurzu.cz snaží vyjít vstříc.

Nákup raz dva!

Celý prodej je snadný a přehledný. Máte vybraný kurz? Rozklikněte nabídku a přečtěte si pečlivě všechny informace o kurzu. Kurz se vám líbí a rádi byste si poukaz koupili? Jak postupovat dál? Snadno! Kliknete na tlačítko Koupit a dostanete se na další stránku, kde zadáte potřebné informace a objednávku dokončíte. Objednáte si zde počet míst, poukazů, a zadáte svůj email. Ten si pečlivě zkontrolujte, bude vám na něj odeslán poukaz. Dále volíte platební metodu. Zaplatit můžete hned dvěma způsoby. První je online přímo kartou. V tomto případě musíte mít aktivovanou kartu pro online platby. Zaplatíte-li tímto způsobem, máte poukaz ihned na svém emailu. Nastoupit do kurzu tak můžete ještě ten den! Dále lze platit bankovním převodem, kdy je potřeba platbu provést do 2-3 pracovních dnů a poukaz vám bude po připsání na účet Slevykurzu.cz odeslán.

Filtrujte pouze to, co vás zajímá!

Pokud navštívíte portál Slevykurzu.cz poprvé, uvidíte kompletní nabídku kurzů bez filtrace. Zajímá vás pouze specifická nabídka? Na Slevykurzu.cz můžete snadno a přehledně kurzy filtrovat! Ukážeme vám jak na to.

164114506První co volíte ve filtrování na hlavní stránce je město. Zobrazí se vám kurzy ve vámi zvoleném městě bez další specifikace. Pokud víte, jaký kurz hledáte, vyberte si kategorii v další filtraci – druh kurzů. Naleznete zde hned několik kategorií, jako například autoškoly, jazykové kurzy, umělecké kurzy nebo kurzy zaměřené na obchod a finance. Jako poslední zde můžete zadat klíčová slova do volného pole Hledání. A nyní se podíváme na specifickou filtraci kurzů.

Specifická filtrace slouží k zadání konkrétních parametrů při hledání. Zde si vyhledáte kurzy podle data zahájení, doby konání, zaměření nebo třeba věkové kategorie. Vyhledáte si tak kurz opravdu sami sobě na míru. U jazykových kurzů je kromě data konání důležitá také pokročilost. Ve specifické filtraci si zvolíte všechny jazykové kurzy pro začátečníky, středně pokročilé nebo pokročilé. Ušetříte si tak nepříjemnosti s nástupem do nevhodného kurzu díky vašim znalostem. A pokud se tak opravdu stane, nebojte se, jazykové školy jsou na tyto situace připravené a vždy vám vyjdou vstříc a vyberou pro vás vhodný kurz.

Víte, jaký typ kurzu hledáte?

Ale co když hledáte určitý kurz a na portálu Slevykurzu.cz jste ho v nabídce nenašli? Nezoufejte! Na konci stránky uvidíte růžové pole s názvem Napište nám, jaký kurz hledáte. K čemu tato služba slouží? Pohodlně zde zadáte o jaký typ kurzu máte zájem, v jakém městě, jak často si přejete dostávat aktuální nabídky a jaký kurz potřebujete. Dále vše doplníte emailem a je to. Nyní vám bude pravidelně chodit aktuální nabídka pouze vybraných kurzů. Zároveň se tato poptávka zobrazí provozovatelům kurzů. Ti prostřednictvím portálu vyvěsí novou nabídku na kurzy, které pořádají, ale zrovna nenabízejí. Nemusíte už každý den kontrolovat, zda je vás kurz už v nabídce!

Kurzy všeho druhu

Prošli jsme si portál Slevykurzu.cz. Jedinečné místo, kde naleznete vzdělávací, zážitkové, jazykové kurzy nebo například kondiční jízdy a autoškoly na jednom místě. Podívejte se na aktuální nabídku, vyberte si kurz, objednejte a zaplaťte poukaz a dále si jen užívejte. Platí nejen známé, kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem, ale také to, že každá zkušenost vám dá neuvěřitelně moc. Vybírejte, porovnávejte a učte se! To vše s portálem Slevykurzu.cz.

 

Přidat komentář